Sportul si sexul sau ce poate invata una despre cealalta?

 

Sportul si sexul sau ce poate invata una despre cealalta!!!
Fie ca vorbim de sporturile de echipa sau cele individuale, sunt lucruri importante care se pot traduce de pe teren, camp sau stadion in dormitor. Totul, de la baschet la fotbal si tenis iti poate oferi chei de intelepciune despre cum sa te joci intre cearsafuri.
 
Iata 11 lucruri pe care le putem invata despre sex din sport:
 
1. Intotdeauna aminteste-ti sa respiri
 
Nu exista nici un sport pentru care sa nu se aplice acest lucru. Si sexul nu este o exceptie. Ai crede ca e destul de usor de retinut. Dar sa-ti tii respiratia in chinurile pasiunii nu este tocmai neobisnuit. Respiratia mai buna duce la sex mai bun. Deci, respira adanc.
 
2. Lucrati impreuna, ca o echipa, dar asumati-va responsabilitatea individual
 
Daca faci sex cu altcineva decat cu tine insati, profita de faptul ca esti parte dintr-o echipa. Asta inseamna sa iti dai seama cum puteti amandoi beneficia din faptul ca faceti ceva impreuna, si nu separat. Lucrurile pot deveni foarte interesante daca sunteti amandoi la carma.
 
3. Faceti cu randul
 
Nu este nimic mai plictisitor decat sa nu ai niciodata sansa sa fii la conducere. Deci, fii generoasa si asigura-te ca partenerul isi primeste portia. Este ok sa tineti scorul atata timp cat folositi statisticile ca un mijloc de a asigura fair-play-ul si nu pentru evaluarea sanctiunilor. Cu exceptia cazului in care tu esti cea in cauza, situatie care poate fi, de asemenea, foarte distractiva…
 
4. Accepta ceea ce nu poate fi schimbat in loc sa te plangi de acel ceva
 
Fiecare joc are propriile lui reguli. Uneori sexul nu are nici un fel de reguli. Dar, de cele mai multe ori, este un joc care vine cu cel putin un anumit tip de instructiuni. Deci, tine cont de aceste instructiuni si insusesteti-le in loc sa iti doresti sa fie ceva ce nu e.
 
5. Stabileste obiective si angajeaza-te sa le respecti
 
Daca simti ca ceva lipseste, dar tu si partenerul tau nu sunteti inca pregatiti sa faceti acel ceva sa se intample, faceti un plan. Nu e nimic in neregula sa incerci sa ai tipul de viata sexuala pe care ti-o doresti in ceea ce priveste frecventa, pozitiile sau orice altceva.
 
6. Practica duce la perfectiune. Chiar duce.
 
7. Trebuie sa joci ca sa castigi
 
Daca vrei sa ai parte de sex grozav, trebuie sa faci sex. Deci, incearca sa rezolvi aspectele care te impiedica sa ai ce iti doresti. Daca nu te pui in miscare, nu vei inscrie.
 
8. Imbunatateste-ti abilitatile
Nimeni nu a ajuns pe Hall of Fame stand degeaba. Invatand ceva nou iti poti pastra partenerul la picioare. Nimic nu e mai rau decat sa jucati acelasi joc mereu, mai ales cand nici nu functioneaza de fiecare data. Deci, invata cateva miscari noi si pune mingea in miscare.
 
9. Fii flexibila
Lista merge mai departe, bineinteles. Nu ceda sub presiune, auto-evalueaza-te, fii responsabila, respecta-ti partenerul, accepta diferentele dintre voi, arata auto-control, intrece-ti limitele, accepta-ti limitele.
 
Ideea este ca sexul grozav necesita multe lucruri importante si atunci cand vrei sa castigi un joc, sa reusesti in cariera sau sa construiesti o relatie. Fii sincer si onest. Intotdeauna. Si, poate cel mai important, distreaza-te. Asta este motivul pentru care se cheama jocul vietii, pana la urma. Iar sexul este runda bonus. Asadar, de ce sa nu mergi mai departe si sa marchezi?