Esti cu moralul la pamant? FA SPORT!

Esti cu moralul la pamant? FA SPORT!
Ai avut o zi grea la birou, plus o cearta cu partenerul si ti s-au inecat corabiile ? Ridica-ti moralul prin sport! Impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Te simti mai bine datorita endorfinelor care se elimina in timpul exercitiilor si, in acelasi timp iti tonifiezi corpul si arzi calorii.

Stiu ca fix de sport nu ai chef cand te apuca tristetea insa, crede-ma pe cuvant, e cea mai buna metoda de relaxare. De ce credeti ca fiecare despartire aduce un nou abonat la fitness?

Studiile arata ca exercitiile fizice au un efect la fel de puternic asupra moralului ca si antidepresivele. Aparent, 10 minute de sport ridica moralul si te energizeaza, mai ceva ca un set de acumulatori proaspat incarcati.

Totul consta in cum reusesti sa iti canalizezi energia negativa pentru a-ti eficientiza antrenamentul.
Te simti furios ? Nimic nu te va face sa te simti mai bine decat o sedinta de kick-boxing. Ai o ora la dispozitie sa arunci pumni si picioare in aer, pana la epuizare. Cu ocazia asta nu ataci pe nimeni si iti versi si nervii. Starea agresiva e perfecta pentru arderea caloriilor. Priveste din perspectiva asta si la finalul sedintei te vei simti mai calm si mai in forma.

Stresul iti apasa tamplele ? E timpul pentru cateva ture de bazin. Yoga nu este singura modalitate prin care iti poti regasi linistea. Mergi la piscina. Incearca sa te concentrezi pe miscarile pe care le faci in timp ce inoti si fa cat mai multe ture de bazin, intr-un interval cat mai scurt. Nici nu-ti vei da seama cand ai uitat de griji.

Tristetea iti picura din toti porii ? Trebuie sa iesi imediat din starea asta. In cazuri de genul acesta specialistii nu recomanda antrenamentele de tip cardio. Cand esti trist, nu-ti vine sa ridici nici un pai, ce sa mai vorbim de o gantera?!

In astfel de situatii doar o plimbare iti poate ridica moralul. Incearca sa faci o plimbare scurta de 10 minute, studiile arata ca pana si dramul ala de miscare elibereaza endorfinele.

Noi reusim sa ne ridicam moralul prin sport. Tu ai incercat?