5 Sfaturi Sexy de 8 martie

 

5 Sfaturi Sexy de 8 martie date de expertele in arta seductiei (un altfel de sport) laugh
Poate nu ai auzit pana acum prea multe despre burlesque, dar cu siguranta ai auzit de Dita Von Teese. Burlesque este o forma de arta erotica retro. Foarte popular din 1860 si pana in 1940, burlesque combina stripteas-ul cu stralucirea si exuberanta ca stil de viata.
Pentru artistele de burlesque a fi sexy nu este o alternative este un stil de viata iar seductia este un joc de putere si feminitate. Daca te atrage ideia senzualitatii si feminitatii, combinate intr-o maniera stralucitoarem iata cete sfatuiesc vedetele de burlesque.
 
1. Uita-te mereu in ochii unui barbat si mentine contactul vizual cel putin cateva secunde. Privirea este cel mai sexy atu al unei femei deoarece comunica atat de multe.
 
2. Aminteste-ti ca a fi sexy este o forma de exprimare individuala. Nu te compara cu alte femei. Tu esti unica si trebuie sa iti gasesti propria ta forma de exprimare a senzualitatii. Unor femei le place sa se imbrace in obiecte din piele si sa se machieze intens cu negru, asta le face sa se simta sexy. Altele, apreciaza voalurile diafane si lenjeria pastel. Fiecare este diferit si pentru a fi sexy trebuie sa te accepti asa cum esti si sa inveti sa iti pui in evidenta calitatile.
3. Fii atenta la limbajul corpului. Limbajul corpului este foarte important. Sa il intelegi si sa il folosesti in avantajul tau poate fi o arta. Fii atenta la pozitia corpului tau si incearca sa folosesti limbajul non verbal pentru a trimite mesaje sexy barbatului care iti place.
 
4. Cultiva-ti propriile placeri. Nimic nu este mai sexy ca o femeie care are propriile pasiuni si propriile placeri. Pentru a fi iubita, trebuie sa te iubesti singura si sa iti oferi timp pentru a te rasfata asa cum meriti. 
5. Gandeste-te frumos. Rezerva-ti in fiecare zi, sau saptamanal cateva ore pentru ingrijirea personala – o baie cu uleiuri aromate, un tratament corporal, masaj, masca faciala. Pe langa toate aceste ritualuri de ingrijire a corpului, ai nevoie si de o ingrijire a mintii. Obisnuieste-te sa iti formulezi ganduri pozitive cu privire la propria persoana, sa te relexezi si sa te concentrezi pe lucrurile pozitive din viata ta. 
Cel mai Sexy 8 martie din viata ta astazi sa-l ai!