Campionat de Powerlifting WPA Moldova (Foto&Video)

Chisinaul a gazduit prima editie a campionatului de Powerlifting WPA Moldova in data de 30 martie.Competitia in sine nu a tinut doar de indeplinirea unor proceduri de concurs sau de ideea de a duce la bun sfarsit a unui alt concurs national, a tinut de implementarea unei filozofii care sa permita acestui sport sa intre in constiinta publicului larg ca o activitate care isi propune sa ridice caractere si nu neaparat bara plina de discuri .
Echipa body-building.md a fost alaturi de cei mai bravi sportivi ai tarii si impreuna cu Presedintele  WPA Moldova, domnul Anatolii Pecerschii  , caruia ii aducem multumiri pentru ca ne-a oferit posibilitatea sa devenim sponsor oficial in cadrul acestui eveniment, unde am cunoscut oameni cu o valoare extraordinara pentru sportul din Republica Moldova.
Acest concurs a demonstrat inca o data ca powerlifting-ul nu este doar un sport practicat de cei mai puternici, ci este un stil de viata, ba chiar o intreaga filosofie de viata ce educa caractere de fier! Am tras concluzia defitiva, dupa ce i-am cunoscut pe “titani”.
Sa trecem la cel mai important moment lista de campioni, conform protocolului si reportajul foto, care spune mai mult decat sute de cuvinte!

 

Acest eveniment a fost primul pas din cei o miie care urmeaza sa-i facem impreuna cu Echipa WPA Moldova, asa ca fiti pe faza, ne vedem in toamna la un nou Mega Campionat de Powerlifting!