Suplimente nutritive pentru antrenamentul din dormitor

Viata agitata, stress-ul, alimentatia gresita, supraantrenamentul, oboseala… sunt doar cativa factori care iti pot afecta potenta sexuala. Din fericire exista si solutii, in afara medicamentelor periculoase pentru sanatate. Dincolo de un mod de viata sanatos si o dieta echilibrata poti folosi, atat pentru “urgente” cat si pentru efecte pe termen lung, diverse extracte din plante sub forma de suplimente nutritive.

Pentru ca un barbat sa aiba performanta sexuala este nevoie de cateva elemente: o stare psihica pozitiva si relaxata, o dorinta sexuala crescuta, o forma fizica buna, hidratare optima, o functionare buna a vaselor de sange, in special in zona abdominala.  Evident, pentru cei mai multi e utila si o alta persoana, de preferinta femeie, atragatoare din punct de vedere sexual daca se poate.

Psihicul si nivelul de stress.

Grijile, gandurile negative si hormonii de stress sunt poate cele mai daunatoare lucruri cand vine vorba despre sex. De la psihic porneste totul. Atat apetitul sexual scazut, lipsa erectiei cat si ejacularea precoce au, de multe ori, cauze psihologice.

Dorinta sexuala este factorul de la care porneste actul sexual. Fara dorinta sexuala, sexul nu ar fi decat un sport practicat in pielea goala.

 Studiile au aratat ca suplimentarea cu 30 mg de zinc si 450 mg de magneziu pe zi pot ridica nivelul de testosteron cu pana la 30%, aceasta combinatie de suplimente o poti gasi si in cadrul magazinului nostru - ZMA!

Cresterea nivelului de testosteron te ajuta sa pui mai multa masa musculara , imbunatateste starea de spirit si mentine un libido sanatos.In aceasta sectiune a site-ului vei gasi informatii despre suplimente care cresc nivelul de testosteron in mod natural.

Ce sunt suplimentele care cresc nivelul de testosteron?

     Suplimentele care cresc nivelul de testosteron sunt produse naturale care pot ajuta la cresterea nivelului de testosteron. Exista  doua  tipuri principale de produse care cresc nivelul de testosteron  Tribulus si ZMA .

Beneficiile de a lua suplimente care cresc nivelul de testosteron:

 Evident, principalul beneficiu de crestere a nivelului de testosteron este cresterea in forta si masa muscular, conform getfit.Cei care utilizeaza suplimente de crestere a nivelului de testosteron au raportat frecvent urmatoarele efecte:

-  Cresterea masei musculare 

-  Cresterea fortei 

-  Mai multa energie 

-  Cresterea libidoului 

-  Buna dispozitie (testosteronul a fost folosit pentru a trata depresia)

Cum si cat de mult sa iau ?

Dozajul depinde de tipul de suplimente, de ingrediente si de cat de mult este continut in fiecare pilula / capsula. Urmati instructiunile de pe eticheta .

Suplimentele pentru cresterea nivelului de testosteron au efecte negative ?

Tribulus este un  produse natural si nu produc efecte secundare de nici un fel.

Forma fizica se obtine prin antrenamente. Atat antrenamente la sala de forta cat si cardio(pentru rezistenta). Un rol important il au antrenamentele pentru muschii posturali(core training). Antrenamentele asigura si elasticitatea vaselor de sange, dar, in primul rand, rezistenta fizica necesara unui act sexual intens.

Testosteronul, are, in aceasta situatie, rolul de rege al hormonilor. Exista o conexiune dubla: un nivel crescut de testosteron iti da o stare psihica buna, o dorinta sexuala crescuta, forma fizica, potenta sexuala.  Dupa ce faci un control medical care sa iti confirme ca ai o stare de sanatate buna, o alimentatie specifica, suplimentele nutritive, antrenamentele de forta si odihna iti asigura un nivel optim de testosteron.

Hidratarea este foarte importanta pentru ca volumul de sange influenteaza volumul erectiei. Hidratarea se face cu apa, bauta in cantitati mici pe toata durata zilei si prin evitarea bauturilor alcoolice, a cofeinei si diureticelor.

Aceste suplimente functioneaza impreuna cu un program de alimentatie si antrenament iar administrarea lor se face in dozele recomandate si la persoane sanatoase.

Succese la antrenamentele din dormitor smiley

 

sursa photo:fitinspiration