ZMA

Cresterea nivelului de testosteron te ajuta sa pui mai multa masa musculara , imbunatateste starea de spirit si mentine un libido sanatos.In aceasta sectiune a site-ului vei gasi informatii despre suplimente care cresc nivelul de testosteron in mod natural.
 
Ce sunt suplimentele care cresc nivelul de testosteron?
     Suplimentele care cresc nivelul de testosteron sunt produse naturale care pot ajuta la cresterea nivelului de testosteron. Exista  doua  tipuri principale de produse care cresc nivelul de testosteron: Tribulus si ZMA.
 
 
ZMA: este o formula anabolica stiintific proiectata din minerale . Acesta contine zinc Monomethionine plus aspartat ,aspartat de magneziu, vitamina B-6 si este un produs total natural care a fost dovedit clinic ca, creste in mod semnificativ nivelul hormonilor anabolici si forta musculara la sportivii care se antreneaza. Sportivii care se antreneaza intens de obicei, saracesc organismul de aceste minerale esentiale.
 
 
 
Studiile au aratat ca suplimentarea cu 30 mg de zinc si 450 mg de magneziu pe zi pot ridica nivelul de testosteron cu pana la 30%!
Beneficiile de a lua suplimente care cresc nivelul de testosteron:
 Evident, principalul beneficiu de crestere a nivelului de testosteron este cresterea in forta si masa musculara. Cei care utilizeaza suplimente de crestere a nivelului de testosteron au raportat frecvent urmatoarele efecte:
 
- Cresterea masei musculare 
- Cresterea fortei 
- Mai multa energie 
- Cresterea libidoului 
- Buna dispozitie (testosteronul a fost folosit pentru a trata depresia)
 
Cum si cat de mult sa iau ?
Dozajul depinde de tipul de suplimente, de ingrediente si de cat de mult este continut in fiecare pilula / capsula. Urmati instructiunile de pe eticheta .
 
Suplimentele pentru cresterea nivelului de testosteron au efecte negative ?
Atat ZMA cat si Tribulus sunt produse naturale si nu produc efecte secundare de nici un fel.
 
Puteti comanda supliment  ZMA din online-shop  Body-building.md.
 
 
 
Photo:bodybuilding.com(Rob Riches)