Tribulus

Ce este Tribulus ?
Tribulus Terrestris este o planta care creste in climate moderate si tropicale in S.U.A , Mexic , Europa de Est , India si China.Tribulus este extras din planta pentru a produce suplimente nutritive.
 
 
 
Persoane din China , Orientul mijlociu si India au folosit Tribulus de secole pentru a vindeca afectiuni precum ameteli,disfunctii erectile,ejaculari precoce si dureri de cap.
 
Cum actioneaza Tribulus ?
Tribulus este folosit de culturisti si atleti pentru a ridica nivelurile de testosteron.Desi farmacodinamia Tribulusului nu a fost inca stabilita la subiecti umani , se crede ca Tribulus sustine un profil al hormonilor sanatos prin cresterea nivelului de testosteron, prin stimularea glandei pituitare anterioare.
 
Aceasta stimulare promoveaza productia si secretia hormonolui luteinizant care poate duce la cresterea nivelului testosteronului liber.
 
 
Tribulus este  responsabil pentru abilitatea de a creste nivelurile de testosteron si pentru mentinerea profilului hormonal sanatos.Cercetarile au aratat ca extractul din Tribulus , standardizat la 20% protodionscis a fost suficient pentru a stimula cresterile de testosteron.
 
Pe langa faptul ca stimuleaza secretia hormonului luteinizant si creste nivelurile de testosteron la unii subiecti , Tribulus poate fi un tratament eficient in combatarea impotentei atat la barbati cat si la femei precum si promovarea o tensiune arteriala sanatoasa .
 
Tribulus este un produs 100% natural si studiile pe oameni au aratat ca nu exista efecte secundare.Produsul este sigur de folosit atat de femei cat si de barbati.
 
 
Dozaje:
Nu au fost stabilite dozaje pentru Tribulus , deoarece potenta variaza de la produs la produs in functie de regiunea de unde a fost obtinut Tribulusul.Urmati instructionele care sunt oferite pe eticheta!
 
Puteţi comanda un supliment tribulus din online-shop body-building.md.