Puterea numarul unu in Bodybuilding

 

"Există două feluri de oameni în această lume.Cei 99 şi 1. 

Cei 99 ...Aşa îi numesc eu. 99 din 100 de oameni nu pot să îşi de-a seama ce fac eu. Îşi forţează mintea şi nu pot să creadă dedicaţia mea pentru acest sport.  Mulţi nici măcar nu se gândesc că acesta este un sport sau că eu am o viaţă. E ceea ce eu am ales.

E drumul pe care îl urmez cu toate gropile şi denivelările lui. Cei 99 nu pot să dea 100% din ei, ca să fie cei mai buni.
Unii se bazează pe noroc, pe şansă, în timp ce alţii nu au noţiunea acestui cuvânt .
Nu joc la lotto. Nu am biletul câştigător. Tot ce am a fost obţinut prin muncă. Tot ceea ce am primit de la tatal meu au fost abilităţile sale fizice. De la el am învăţat să apreciez munca, să îmi murdăresc mâinile. Toţi cei care nu se mulţumesc cu puţin ii rog să mi se alăture. Suntem puţini şi trebuie să ne facem auziţi. Atunci când ziua e pe sfârşite, vocile noastre sunt cele care vor duce pentru noi mai departe treaba.Va fi ca o chemare către toţi cei care doresc să realizeze ceva grandios.

Unii îi dărâmă pe alţii pentru a–şi face loc, în timp ce alţii se bazează pe forţele proprii.

Negativiştilor, aveti grija pentru ca veţi trece neobservaţi. Neincrezutilor, nu va pierdeti timpul, renuntati! Invidioşilor, mai bine nu va doriti ceea ce noi putem realiza!

Am să dărâm mediocritatea cu mana mea de fier!

În fiecare dintre noi există puterea de a începe ceva. Deci pentru acei dintre voi care mă puteţi auzi, am să vă zic din nou: Cine sunteţi voi? ”

sursa: animal pack romania