Sportivii își dau întâlnire la Aerobic Fitness International Movement. Nu rata prima Convenție Internațională de Fitness din Moldova!

Sportivii își dau întâlnire la Aerobic Fitness International Movement. Nu rata prima Convenție Internațională de Fitness din Moldova!

Ești adeptul unei vieți active? Pui accent pe mișcare, forță și rezistență? Îți dorești să treci la un nou nivel de pregătire fizică? ABC Fitness School, unica școală internațională de fitness din Moldova, te invită la convenția „Aerobic Fitness International Movement” (AFIM). Evenimentul va avea loc pe data de 19 iunie, în incinta clubului sportiv Sport Park din Chișinău.AFIM este la prima ediție și își propune să aducă un plus de noutate și valoare în sportul din țara noastră. Proiectul are drept scop promovarea unui concept de viață sănătos, cultivarea motivației de mișcare în rândul amatorilor, precum și informarea și perfecționarea instructorilor cu noile tendințe în materie de aerobic-fitness. Organizatori au pregătit peste 13 show-uri și antrenamente de: FitBall, Kangoo Jumps, Dance, Step, Jumping Fitness, Pilates, Steel Combat, Stee Tonic,Zumba și seminare de nutriție. Pe lângă acestea, de o importanță deosebită vor fi activitățile în sala de CrossFit.

Aleksandr Kravets, unicul instructor de CrossFit din Republica Moldova, participant la numeroase campionate internaționale din Moscova, Kiev, Salzburg, Umag,Cologne, Odesa, este cel care va coordona antrenamentul de CrossFitt din cadrul AFIM.CrossFit este un program complex și intens de exerciții, conceput de gimnastul olimpic Greg Glassman. Metoda este ideală pentru a dezvolta musculatura armonios, deoarece pune accent pe cele mai bune elemente dintr-o mare varietate de sporturi. Într-un circuit pot fi incluse mișcări de bază, cum ar fi tracțiuni, fandări, sărituri, genuflexiuni, flotări, ridicări, până la mișcări cu un nivel de dificultate ridicat, cum ar fi „lift”-urile Olimpice. Un asemenea antrenament are capacitatea de a dezvolta perseverența, forța, flexibilitatea, puterea, viteza, coordonarea, agilitatea, echilibrul și precizia.

 Aleksandr Kravets va susține un pachet complet de intruire, alcătuit din teoretică și practică. Partea informativă vine să-i pregătească pe cei mai puțin inițiați în sfera sportului de greutate, dar și să completeze cunoștințele celor consacrați. O bază teoretică bună asigură executarea corectă a exercițiilor, dar și sporește gradul de eficiență.

În sala de CrossFit se va desfășura și antrenamentul Train 2Gether, presenter Bogdan Vasile. Acesta este instructor de Fitness și Personal Trainer cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Fost sportiv de performanță, a contribuit la formarea a peste 1500 de cursanți din România, fiind unul dintre primii traineri în materie de Fitness-Wellness. Spre deosebire de alte programe de fitness, Train 2Gether are sesiuni concepute special pentru fiecare în parte, desfășurate într-un mediu motivant de grup. Dacă îți dorești să te antrenezi cu un specialist în exerciții personalizate și să faci schimb de forță și motivație cu cei de alături, atunci Train 2Gether este pentru tine.

Bogdan Vasile este expertul cu o pregătire aprofundată, cu abilități tehnice necesare și cu cunoștințe atât din domeniul anatomiei, cât și psihologiei, în măsură să modeleze un antrenament în coordonanță cu prototipul clientului. Convenția AFIM vă pregătește probe de fitness, unde concurența aprinsă va fi la ea acasă. Vă așteaptă competiții sportive cu premii substanțiale din partea organizatorilor și a partenerilor. Pe lângă câștigurile materiale, vă vom alimenta corpul cu energie pentru întreaga vara, multă voie bună și distracție! Veți beneficia de o zi plină cu ore utile, proaspete, interesante, creative, dinamice și discuții cu sute de persoane pasionate de lumea inegalabilă a sportului.

Rupe-te din anonimat! Afirmă-te! Vino alături de noi la cea mai tare convenție din Moldova –

Aerobic Fitness International Movement!

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/597853333717986/

Înscrie-te la convenție aici http://afim.abcfitness.md

Biletul poate fi achiziționat online aici: https://iticket.md/event/aerobic-fitness- international-

movement-afim/

sau contactează-ne la:  060 921 321