Cum comand?

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 800 lei in raza Chisinaului.

Cost Livrare - 30 Lei.
 
Comenzile se fac doar pe site, prin cosul de cumparaturi!
 
Cum cumpar din Online-Shop Body-Building.md?
 
Puteti alege produsele dorite din magazinul nostru virtual. In magazinul virtual aveti mai multe posibilitati de a gasi produsele care va intereseaza:
• Fie selectati o categorie de produse din meniu.
• Fie dati click si cautati marca sau produsul care va intereseaza.
 
     1. Alege produsele 
Alegerea produselor se face prin apasarea butonului ADAUGA COS din paginile de Produse.Puteti sa adaugati mai multe produse in cos. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei si sa acceptati.
 
    2. Adauga in cosul de cumparaturi
 
Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi produsele pe care vreti sa le comandati apasati Click pe Cosul de Cumparaturi  si  click pe a finaliza Comanda! 
 
    3. Dati comanda
 
Ca sa trimiteti comanda va rugam sa completati cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon ,e-mail si modul de livrare posta moldovei,curier,transport public. Aceste date sunt deosebit de importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime.
 
Dupa ce ati verificat ca toate rubricile completate de dumneavoastra sunt corecte, pentru a trimite comanda catre noi, dati click pe butonul TRANSMITE.
 
MODALITATI DE LIVRARE  
 
Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Republicii MOLDOVA.
 
 
  • Curier rapid - direct la adresa specificata ''Disponibil numai in or.Chisinau si suburbii'' ( Curind in toate orasele din R. Moldova)

 
• Livrarea este GRATUITA pentru comenzile din Or. Chisinau.
 
• In momentul efectuarii comenzii este necesar sa comunicati un numar de telefon pentru a putea fi contactati ulterior de catre curier in caz aparitiei unelor neclarificari.
 
• Din momentul primirii comenzii de catre Departamentul de Expeditii body-buildig.md, coletul va ajunge la destinatie in 1-5 ore. Totusi Body-Building.md nu poate garanta livrarea coletelor in intervalul specificat.
In cel mai scurt timp de la primirea comenzii veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre si veti stabili impreuna detaliile referitoare la ora de livrare si adresa exacta.
 
 
  • Posta Rapida EMS
 
• Pentru coletele individuale sau colective cu valoare sub 100-2000 MDL, cheltuielile postale sunt de 15-85 lei(in dependenta de greutate)
 
• Din momentul primirii comenzii de catre Departamentul de Expeditii Postale Body-Building.md, coletul va ajunge in 2-4(bussines days) zile la oficiul postal de care apartineti. In cazul in care nu sunteti avizati de catre Posta Moldovei de existenta coletului, va rugam sa va prezentati la oficiul postal pentru ridicarea coletului.
 
• Pentru a evita eventualele probleme la ridicarea coletelor, va rugam sa va asigurati ca adresa de expeditie coincide cu cea din buletinul de identitate. Daca acest lucru nu este posibil, va recomandam expedierea coletului la un oficiu postal Post Restant, specificat de dumneavoastra. Totusi, Body-Building.md nu poate garanta livrarea coletelor in intervalul specificat, fiind un serviciu care nu este prestat in mod direct de catre firma.
 
 
In cazuri speciale (de exemplu lipsa produselor din stoc) clientul va fi informat. Echipa Body-Building.md impreuna cu clientul vor cauta cea mai buna alternativa in favoarea clientului.
Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.