Info
Am aici pregatit pentru voi ceva interesant "Fumatul si ingrasatul"
Ai in fata o misiune complicata. Odata ce ai renuntat la nicotina iti arde buza permanent dupa ceva si cel mai la indemana se dovedeste a fi mancarea...

 

Raceala - tratatament!O problema actuala la sfirsit de iarna!
Raceala e pusa la pamant dintr-o lovitura cu arma fatala cunoscuta sub numele de vitamina D. Daca ai destula in organism, studiile arata ca vei avea mai putine probleme de sanatate...
 
 

 

Primul sfat al specialistilor este sa nu te repezi spre dulapul cu medicamente. Mai bine incearca niste remedii naturale inainte sa dai iama in pastile.
Ca sa nu te doara capul, ar trebui sa incerci sa te hidratezi mai mult. Una din cauzele...

 

Cafeaua de dimineta este gandul bun care ma face sa ma dau jos din pat. Dulce, fierbinte si cu lapte. Exista insa si alte "indemnuri" care sa te faca, dimineata, sa incepi ziua bine, cu tonus si cu pofta de viata.
Paharul cu apa. Cafeaua de dimineata poate sa fie, foarte bine, inlocuita cu paharul cu apa...

 

Sa ne bucuram de primavara! Iar o cale perfecta pentru un plus de tonus sunt energizantele naturale . Acestea te readuc in forma si te incarca cu energie. Sunt putini cei care constientizeaza ca tonusul psihic se reflecta direct in aspectul fizic, expresia fetei fiind direct influentata de starea ta interioara. Energizantele naturale sunt o solutie care te pot ajuta sa ai o mina stralucitoare...

 

Febra musculara este senzatia de durere cea mai familirara celor care se antreneaza cu greutati. Se manifesta ca o senzatie de arsura, de strangere, durere etc. in muschii lucrati.
Cand si unde apare febra musculara?
Apre de obicei in muschii care au fost supusi unui efort cu care nu erau obisnuiti...

 

Vrei sa termini proiectul sau vrei sa te distrezi pana dimineata la club. De cele mai multe ori un “energizant” este cea mai simpla solutie.
Folosirea bauturilor energizante poate provoca insa diverse probleme de sanatate: diabet, boli de inima, insomnii, nervozitate, anxietate si chiar..

 

Fumatul, obezitatea, expunerea excesivă la ultraviolete sunt factori cancerigeni cunoscuţi. Există însă şi factori cancerigeni mai puţin cunoscuţi, printre care cafeaua, pudra de talc, murăturile şi tratamentele hormonale. 
 
1. Alcoolul 
Zeci de mii de cazuri de cancer esofagian, colorectal şi hepatic ar putea fi prevenite dacă bărbaţii s-ar limita la două pahare de alcool pe zi, iar femeile...