Distribuitor Aparate Fitness/Cardio

 

Importator/Distribuitor de  Aparate Profesionale Fitness/Cardio/Accesorii/Echipament

OFERIM ECHIPAMENT IN CREDIT FARA GAJ 

Echipamentul Cardio

Inovatii si adaptari tehnice de ultima generatie (2010) pentru impact in 2011 dar, scoase pe piatza de specialitate in 2010.Motoarele fiind Mitsubishila Brandul BS si MBH.

Echipamentele cardio sunt certificate "FitLinx" si international de cea mai inalta calitate ISO.

Cateva din caracteristicile acesto aparate:
   • Ecrane TV de 37,5 cm din seria 7x - dotate cu tehnologie "LCD''
   • Ajustarea lungimii pasului la ASCENT face lucrul cu aparatul mai motivant si dynamic.
   • Noutatea cu "Bicicleta Hibrida" este unghiul de 45° la care se face pedalarea si deci, un efort mai sustinut decat la cea orizontala dar mai scazut decat la cea vertical.
   • Sistemul de propulsie la Banda de alergare" este continuu monitorizat si ajustat la "cadentza pasului" pentru a asigura un antrenament cat mai natural.
   • Sistem de absorbtie al impactului la alergare garanteaza 40.000 km fara intretinere al "deckului".
   • TV cu tehnologie "Vista Clear".
   • Nike + iPod

Echipamentul Fitness
Echipamentele de fitness traditional sunt accesibile tuturor grupelor de varsta, greutate sau constitutie corporala. Iar echipamentele noastre de fitness au o serie de avantaje care vor face din sala ta o vedeta a orasului: reglarea dificultatii (adica a incarcaturii) echipamentului de forta se face printr-un simplu pinion. Utilizatorul nici nu trebuie sa paraseasca aparatul de fitness.

Aparatele fitness au o estetica demna de un Ferrari, fiind dezvoltate in design Italian, Dubai 7 stars si perfectionate de persoane care traiesc pentru fitness. Finisajele perfecte, materialele de inalta calitate, designul de exceptie fac din aceste echipamente fitness adevarate bijuterii.

Au multe reglaje, telescoape hidraulice -  de adaptare a aparatului fitness la orice inaltime, greutate sau forma fizica. Iar placutele figurative atasate fiecarui aparat fitness iti arata exact cum si ce trebuie sa faci. Elimini astfel riscurile de accidentare si poti fi sigur ca orice persoana poate sa foloseasca echipamentele de forta fara nici un fel de probleme.

Toate echipamentele de forta sunt testate cu atentia cu care un producator de masini isi teseaza noile modele. Tocmai de aceea aparitia unui nou model nu se produce mai devreme de 2 ani. Se elimina astfel posibilitatea aparitiei accidentelor si puteti fi siguri de ergonomia de clasa a acestor aparate de fitness.

Sunt extrem de rezistente. Intretinere simpla. Service periodic si Garantie!

Doar body-building.md fiind importatori si distribuitori exclusivi pe Romania, Moldova, Ukraina, Belarus.

Contacteaza-ne pentru lista de preturi:

email: office@body-building.md

mob: +373 67 660 660