Sport senzual - lenjeria intima VPL

Lenjeria intima este o doua piele pentru oricare femeie, iar daca primul tau criteriu de selectie este confortul, atunci sunt sigura ca modelele sport semnate VPL vor urca in topul preferintelor tale inca de la prima purtare.

Alexander Wang, Stella McCartney, Rag & Bone, Victoria Beckham sunt doar cateva dintre brandurile internationale care au ales sa transforme intr-un trend cool neinteresantele uniforme sportive, adaugandu-le elemente sic, concepandu-le din materiale pretioase sau dezvaluind mai multa piele decat se vedea in trecut. Poate ca sportul nu s-a numarat pana acum printre preocuparile tale, insa trendul care rezista deja de cateva sezoane bune te invita sa o faci. Si cum nicio tinuta nu este completa daca nu ai si lenjeria intima adecvata ei, stilistul Victoria Bartlett s-a gandit sa creeze un tip special, pentru cele care iubesc hainele sport.

„Underwear, Outerwear, Anywhere” este sloganul sub care s-a lansat lenjeria intima VPL

Victoria Bartlett a creat in 2003 VPL (store.vplnyc.com), prescurtarea de la Visible Panty Line, in prima faza doar ca o colectie capsula de sutiene si bikini care imbinau cu succes lejeritatea oferita de lenjeria sportiva cu transparentele senzuale. Produsele ei s-au bucurat de un real succes, iar astazi printre fanele lor se regasesc nume celebre precum Gwen Stefani,Jennifer Aniston, Tilda Swinton sau Juliette Lewis. Sloganul „Underwear, Outerwear, Anywhere” te indeamna sa nu te limitezi la a purta lenjeria in modul clasic, integral pe sub haine, ci sa lasi din cand in cand, la vedere, detalii din ea.

Alte solutii la indemana pentru o purta sutienele sport la vedere este asocierea lor cu un hanorac sau o camasa masculina, ambele lasate intredeschise. Fireste, ideile acestea merita incercate in special atunci cand iesi in club. Daca vrei sa incerci un look provocator cand stai in casa cu iubitul tau, poarta lenjeria sport impreuna cu o pereche de colanti.

Pretul variaza intre 85$ pentru un sutien si 75$ pentru boxeri sau slipi, iar toate modele si detalii comenzi le puteti afla direct de pe site-ul lor http://store.vplnyc.com/ .

Succese, sport-fashionistelor la shopping ! 

 


                    

               

sursa info : http://www.andreearaicu.ro/

sursa foto: http://store.vplnyc.com/