Ce trebuie sa contina echipamentul si geanta pentru sala
 
 
Este foarte important ca la sala sa avem un echipament adecvat, care sa nu ne puna in pericol sanatatea si care sa nu ne incomodeze. De asemenea, inainte sa mergem la sala de fitness trebuie sa ne asiguram ca avem tot ce ne trebuie in geanta – de la deodorant la lipgloss si perie pentru par.
 
Ce trebuie sa contina echipamentul de fitness:
-         O pereche de adidasi potriviti pentru activitatea de la sala
„Sunt multe fete care vin la sala cu pantofi nepotriviti, cum ar fi de exemplu balerinii, si risca accidentari  foarte grave. Isi pot luxa glezna”, spun instructorii  de fitness si aerobic.
-         O pereche de pantaloni de trening / colanti
-         Un tricou / maiou care sa absoarba transpiratia
-         O bustiera , extrem de importanta pentru sustinerea sanilor
-         O manseta  cu care sa iti stergi fruntea de transpiratie
-         Sosete de bumbac sau special pentru facut sport, pe care le poti cumpara de la magazinele de specialitate
 
Ce trebuie sa contina geanta de fitness:
-         Un prosop.  Desi sunt multe sali care ofera in serviciile lor prosoape, cel mai sigur este sa il folosesti pe al tau, adus de acasa.
-         Gel de dus. Daca ai pielea sensibila si nu poti folosi orice fel de gel de dus, cel mai bine e sa ti-l aduci pe cel cu care te speli de obicei.
-         Un balsam de buze - in timpul orelor de cardio, faci mult efort, respiri si ti se usuca buzele, asa ca un balsam de buze este obligatoriu.
-         Crema de maini si de corp si un deodorant – toate trei sunt necesare dupa dus si ar fi ideal sa alegeti produse fara parabeni. 
-         O mica gustare, cum ar fi un baton proteic shake proteic sau un fruct.
-         Slapi pentru dus. Daca tii la sanatatea ta, slapii nu trebuie sa iti lipseasca din sala. Nu stii niciodata ce bacterii circula pe podeaua salii pe care o frecventezi.
-         Apa. Nu poti sa faci sport fara o hidratare potrivita.