Fitness & Bodybuilding

In data de 10 Octombrie, Chisinau, Ion Creanga nr. 43 se va deschide noul magazin BODYBUILDING.MD la ora 10:00 unde veti gasi suplimente nutritive, aminoacizi, proteine, vitamine, gainere, energizante pentru persoane active si sportivi, pentru un stil de viata sanatos. Oricine ne viziteaza primeste instant SHAKER si monstre!

Promotii si concursuri:
Reducere la toata gama de suplimente -10%
Tombola cu premii

 

Va reamintim ca in zilele de 2 Mai 2015, FEDERATIA DE BODYBUILDING SI FITNESS din MOLDOVA (FBFM) va organiza "Campionatul National De Culturism si Fitness".

 

(Update - 07.04.2015) Vezi aici lista participantilor...

 

Fost culturist profesionist, unul din cei mai populari fitness model ale ultimilor ani si un cunoscut "motivational speaker", Greg Plitt a murit la 37 de ani, in urma unui accident tragic.

O stire tulburatoare face inconjurul retelelor de socializare in aceasta dimineata, fanii culturismului si al fitnessului din toata lumea primit vestea...

Pentru iubitorii culturismului si ai fitness-ului, fie ei sportivi sau spectatori se anunta cel mai mare show din acest an. În zilele de 2 Mai 2015, FEDERATIA DE BODYBUILDING SI FITNESS din MOLDOVA (FBFM) va organiza "Campionatul National De Culturism si Fitness", ediţia a 11-a, versiunea IFBB/EBFF, Bodybuilding Classic, Bikini, Fitness, Body-fitness, Bikini Fitness, Men Physique.

In categoria classic bodybuilding pana la 180cm, Sergiu Pavlenco din R. Moldova a fost clasat pe locul III, din 19 participanti. Felicitari sportivilor nostri.

Campionatul National de Fitness si Bodybuilding 2014 a fost incheiat cu succes, inca un pas maret spre dezvoltarea acestui sport.Felicitari Federatiei de Bodybuilding  si Fitness din Moldova si tuturor sportivilor care au depus un efort enorm.

Campionul absolut a devenit Vladimir Yakovlev la numai 20 de ani, vezi poze mai jos cu acest eveniment....

Zece mii de culturisti entuziasmati au umplut sala din Orleans Arena pentru a viziona show-ul de  la Mr.Olympia .Printre fanii turbati au fost o multime de adepti ai lui Kai Greene care au crezut in sfarsit ca acest an victoria va fi de partea lor.Pe de alta parte alti membrii ai audientei s-au asezat ferm in tabara lui Phil Heath ,facandu-si  simtita foarte bine prezenta.Iar altii au crezut din toata inima ca Shawn Rhoden sau Dennis Wolf meritau medalia de aur la Olympia.Indiferent care a fost preferatul tau , competitia din acest an va intra cu siguranta in cartea recordurilor...