Ghid in alegerea suplimentelor pentru slabit

 

Exista atat de multa informatie si atatea suplimente pentru slabit pe piata.Am pus laolalta un mic ghid a suplimentelor pentru slabit,pentru a va ajuta sa alegeti cel mai eficient produs de slabit pentru a se potrivi cu nevoile fiecaruia. Exista mai multe tipuri de produse pentru slabit care va pot ajuta sa ardeti grasimea si sa va atingeti obiectivele mai rapid.Fiecare dintre ele functioneaza diferit.Aici este o lista cu diferite tipuri de suplimente disponibile.

1. Arzatoare de grasime termogenice - FatBurner

2. Termogenice care nu contin stimulente

3. Inhibator al apetitului

     Dupa cum vezi sunt multe din care sa alegi , si acestea nu include batoanele sarace in calorii,proteinele cu putini carbohidrati si MRP - uri ( inlocuituri ale meselor).In ceea ce urmeaza voi explica cum functioneaza fiecare produs,fapt care te va ajuta sa intelegi cum functioneaza fiecare produs si cum te poate ajuta.

 

Arzatoare de grasime termogenice(fat burnere)

Dupa cum sugereaza numere, termogenicele au dea face cu temperatura. Aceste suplimente sunt facute sa creasca temperatura interna a corpului,rata metabolica si cantitatea de calorii pe care o arzi. Crescand rata metabolica ( chiar si cu putin ) inseamna ca vei arde mai multe calorii intr-o zi chiar si cand te odihnesti.

     Arzatoarele de grasime termogenice au evoluat destul de mult in ultimii ani,avand in vedere ca s-au inmultit cercetarile in ceea ce priveste ingredientele si retetele noi.Termogenicele de astazi sunt mai potente , iar persoanele le folosesc pentru a arde grasime mai repede.

Termogenice care nu contin stimulente

Pentru cei care nu doresc sa foloseasca stimulente exista o gama de produse termogenice care nu contin stimulente.Aceste produse inca te pot ajuta sa pierzi grasime , marind rata metabolica si ajutandu-te sa arzi mai multe calorii,dar in general nu sunt la fel de eficiente ca produsele care contine stimulente. Unele persoane folosesc termogenice care nu contin stimulente si obtin rezultate foarte bune.

Inhibitor al apetitului

In mod evident,cauza principala pentru care mananci cand nu ar trebui sa mananci este pentru ca ti-e foame.Daca poti sa faci in asa fel incat sa te simti plin si sa nu ai pofta de mancare,nici nu vei simti lipsa mancarii.Pur si simplu daca mananci mai putin te poate ajuta sa slabesti,dar binenteles,acesta este cel mai greu lucru pe care il poti cere unei persoane care este obiesnuite sa manance orice poftesc.Suprimatoarele ale apetitului pot constitui o parte importanta din programul tau de slabit.

Proteine cu un continut caloric redus

     Pudrele Proteice sarace in calorii/carbohidrati sunt o sursa perfecta de proteine pentru persoanele care doresc sa slabeasca. Aceste pudre proteice au calorii foarte putine,nu contin deloc grasimi sau carbohidrati si au un gust excelent.Ele pot fi folosite oricand pentru a-ti astampara foamea.

 

Batoane cu continut caloric redus

     Batoanele sarace caloric sunt facute sa-ti ofere o gustare , fara grasimi,carbohidrati si calorii pe care nu le vrei!Poti sa iei cu tine aceste batoane oriunde,oricand ti se face foame,sau cand esti tentat sa mananci produse bogate caloric,poti sa scoti un baton.Aceste batoane au un gust excelent si te pot ajuta sa-ti mentii dieta cu un nivel caloric scazut.

O gama larga de Suplimente pentru slabit puteti gasi in online-shop "Body-Building.md"