Consultanta Fitness-ul ca Afacere

Consultanta Fitness

• Sugestii privind alegerea locatiei si amenajarea optima a afacerii fitness
• Planul optim de amplasare a functiunilor (serviciilor) si echipamentelor fitness;
• Consultanta in alegerea echipamentelor fitness si serviciilor complementare (saune, solarii, masaj, aerobica, etc.)
• Furnizarea tuturor echipamentelor fitness si aparatelor la timpul si locul potrivit
• Instructaj preliminar pentru folosirea echipamentelor fitness
• Plan de promovare a clubului si serviciilor salii de fitness;
• Recrutare personal sala de fitness;
• Instruire personal sala de fitness;
• Asiguram concept SPA si implementare in functie de conditiile specifice ale beneficiarului;
• Asigurare Garantie echipamente fitness conform Producatorului
• Service pentru intreaga perioada de Garantie a aparatelor fitness;
• Intretinere echipamente fitness conform contract separat dupa incetarea perioadei de Garantie
• PRELUARE DE LOCATII FITNESS PENTRU OPERARE!!!
• Bugetul si Balanta de Profit si Costuri pe urmatorii 3 ani, pentru clientii nostri.

 

10 pași simpli spre o afacere de succes fitness cu Body-building.md


1. Petru ca iubim fitness-ul si efectele sale in societate!

2. Pentru ca cunoastem cele mai bune sali si centre de fitness si conceptul fiecareia, iar asta ne determina sa stim cit de exacti suntem in ceea ce este de realizat, construind idei inovative

3. Noi vom defini piata pe care se afla sala de fitness, comparativ cu alte centre care mai există în zonă și ce valoare au.

4. Care vor fi clienții și ce fel de clienți îți dorești să intre în sala ta de fitness; studenți/elevi, ”oameni cu venituri medii si mari” sau angajații unor firme sau clasă medie de consumatori, etc.

5. Oferim echipament in credit fara comisioane sau taxe adaugatoare!

6.Exemple de Succes si proiecte realizate in Republica Moldova de catre echipa noastra de manageri !

7. Elaboram  Plan de afacere. Construim un buget, setam obiective și estimam  venituri. Vestea bună este ca te poti baza complet pe noi și pe experiența solidă pe care o avem în domeniu pentru a dezvolta un plan de afaceri si sala de fitness in general.

8. Va oferim echipament PREȚ/CALITATE din cele mai bune si de ultima generatie. Pare un lucru simplu dar pe o piață în creștere ca a noastră vei găsi o ofertă mult haotică și nesigură și e posibil să pici în capcane întinse de anumiți vânzători locali care vând echipamente “așa-zis profesionale”  la prețuri excepțional de mici.

Nici un furnizor serios în lume nu este atât de “prost” încat să vândă “foarte ieftin” ceea ce l-a costat mult mai mult.

Furnizorii recomandați de noi sunt “branduri” bine-cunoscute, verificate de peste 30 de ani pe piața internațională ca SUA, ASIA si EUROPA, companii care pot să-ți ofere de la început un avantaj competitiv față de alte cluburi.

9. Recrutam  cei mai buni colaboratori. De la traineri până la femeile de serviciu. Echipa care câștigă este echipa cu cei mai buni jucători – spunea Jack Welch, fostul manager al General Electric, și acest lucru se aplică și în fitness. Mai ales că este o industrie în care interacțiunea între oameni este extrem de importantă. Dacă site-urile de anunțuri nu te ajută, apelează la cunoștințe sau … la noi, pentru a-ți găsi personalul.

10. În cazul în care ești într-adevăr hotărât și ai și ceva bani, cel mai simplu și eficace este să ne contactezi pe noi pentru a-ți da răspunsuri la toate intrebarile și la înca altele care vor apărea pe parcurs. Noi te și ajutăm efectiv să-ți lansezi afacerea FĂRĂ COMPROMISURI, să-ți mobilezi și să-ți echipezi centrul, să-ți conduci afacerea profitabil.

Mult succes!


Consultanță de specialitate


Centrele de Fitness și/sau Centrele Spa sunt afaceri ca oricare alt tip de afacere și noi știm asta. Tocmai de aceea depunem toate eforturile ca să fim siguri ca porniți cu dreptul:

În lume, de aproape 50 de ani, piața de fitness crește continuu. 

Astăzi nu există oraș cu peste 50.000 de locuitori, în care cel puțin un investitor să nu dorească să deschidă o sală de fitness sau un centru de sănătate.

Încasările la nivel național, se ridica la o suma enorma.

Investiție solidă

Fitness-ul este tipul de afacere în care bagi banii o dată, la început, după care începi să culegi roadele. Un fel de pompă de petrol. Cheltuielile operaționale sunt cu personalul și utilitățile. Atat !

Recuperarea investiției se face în 2-3 ani dacă vorbim de renovare și echipamente. Astăzi toată lumea vrea să facă fitness, de la copiii mai grăsuți până la doamnele și domnii de generația a 3-a, așa că, clienți există în orice segment.

Nu fa experimente pe banii tai in momentul in care existam noi !

Contacteaza-ne acum!

+373 67 660 660

office@body-building.md