Raport activitate Muscle House Gym

 

Toti cititorii nostri stiu ca pe site-ul Body-building.md exista o rubrica intitulata Sali Recomandate   fiind una din cele mai vizitate de catre voi ! Asa ca, ne-am gandit sa venim cu un articol ce contine o informatie de calitate privind acest subiect .

Avem ceva timp de cand incercam sa miscam lucrurile in Republica Moldova promovand un mod sanatos si activ de viata si sa va aducem la cunostinta informatii din domeniul nutritiei, alimentatiei, motivatie si antrenamentelor eficiente, punand accent pe calitate si tratand cu respect fiecare membru nou venit in marea noastra Comunitate !

Care este scopul acestui articol ?Am tinut sa va demonstram ca fiecare partener este ales cu grija si impreuna incercam sa aplicam noi standarte in domeniul de prestari servicii si calitatea acestora. Cum intentionam sa va demonstram ca Salile recomandate de noi merita luate in calcul ? Vom merge la fiecare si vom crea pentru voi un “Raport de Activitate” !

Prima Sala de Fitness pe care am ales-o e situata in orasul Ialoveni  - Muscle House Gym, a carui propietar e un adevarat sportiv, un extraordinar antrenor, ce a atins un nivel maxim de profesionalism in domeniul fitness-ului! Locuind foarte mult timp in SUA, a revenit acasa si a intemeiat o afacere in domeniul care il pasioneaza, la standarte americane si culte, iar atitudinea care o are fata de fiecare membru al Clubului sau si regula “Clientul este Rege” se simte cu adevarat la Muscle Gym House.

Va invitam pe toti cei din orasul Ialoveni sa urmariti Raportul de activitateMuscle House Gym :

“Ma numesc Dumitru Sisianu si sunt director si antrenor al clubului sportiv Muscle House Gym – Primul si unicul club sportiv din or.Ialoveni cu reputatie si profesionalism la cel mai inalt nivel.

La baza initierii acestul club sportiv sta in primul si in primul rind dorinta si motivarea modului sanatos si activ de viata. Am depus, depun si voi depune sufletul si dorinta in acest club si sunt motivat la maxim, caci fac ceea ce imi place si asta ma face unic si profesional, de aia mereu motivez  si pe cei ce pasesc pragul Muscle House Gym sa isi transforme modul de viata spre un mod sanatos si activ.

 Curind implinim 2 ani de la lansarea clubului si vreau in primul rind sa multumesc pentru fidelitate tuturor celor care fac parte din familia Muscle House Gym.

Prin faptul ca spun primul si unicul club sportiv din or. Ialoveni subinteleg ideea ca noi am fost primii care am lansat un adevarat club sportiv, care am venit pe piata oraselului cu idei unice si strategii noi de antrenamente si alimentatie, utilaj sportiv de ultima generetie de care beneficiaza fiecare membru Muscle House Gym, astfel devenind Centrul Sportiv Nr.1 in oras.

Toti cei care fac parte din familia Muscle House Gym ma cunosc bine si stiu ca mereu pun accent pe modul sanatos de viata, care la rindul sau duce neaparat la rezultatul dorit, mereu tind ca toti sa fie bine informati despre cum sa se alimenteze corect, caci nu uitati ca suntem ceea ce mincam si niciodata nu vom atinge acel rezultat fara un mod de viata  corect si bine echilibrat, mereu tind spre o instruire tehnica cit mai corecta prin aplicarea diferitor strategii, ca de exemplu instruire video prin intermediul TV din sala, instruire personala, petrecerea antrenamentului meu concomitent cu clientul, caci faci ceea ce vezi si e mult mai usor sa memorizezi atunci cind vezi si mai facil de pus in practica.

            Deci fiecare membru nou care paseste pragul clubului nostru din start primeste o instruire si o directionare directa catre atingerea scopului propriu prin intermediul programelor de antrenament individualizate, fiecare are scop diferit cind vine in sala (careva vrea sa slabeasca, careva din contra ar vrea masa musculara, altcineva vrea sa faca o reabilitare etc.) si uite reesind din acest scop eu personal creez acel program individualizat.

            Muscle House Gym nu este un simplu club sportiv comercial unde partea financiara sta pe prim plan, ci este un adevarat club unde fiecare membru este tratat ca un prieten adevarat de care ne pasa , caci cum am mai spus anterior  “noi nu vindem abonamente – ci noi vindem rezultate si succesul nostru este egal cu rezultatul vostru ! ”

            Drept exemplu avem o multime de membri care va sunt martori la toate cele spuse si care deja au trecut prin marea transformare a corpului si a modului sanatos de viata. Un bun exemplu este Daniel Cearca, care a venit acum 12 luni in urma la virsta frageda de 13 ani avind o greutate de 64 kg la doar 163 cm inaltime. Pe parcursul primelor luni am creat un program de antrenament care cuprindea un sir de exercitii de baza, cardio antrenamente si “High intensity training” , care au ajutat sa reducem procentul de grasime ajungind la 59 kg in primele luni de antrenamente personale. Acum Daniel are 14 ani si are un corp definit si bine sculptat la inaltimea de 175 cm si o greutate de 72 kg. Am sa las pozele de mai jos sa vorbeasca :

 

As vrea sa mentionez ca toti cei ce depun munca si dedicatie antrenamentelor si alimentatiei au rezultat pozitiv asigurat, iar noi ne facem jobul la nivel profesional si mentinem motivatia fiecarui membru.  Mai jos puteti vizualiza poze in care se vede clar transformarea citorva membri ai Clubului nostru. 

Alexandr Melesco 

 

 

Elena Tihonea

 

Anna Ramazanova

 

 

In final vreau inca odata sa multumesc tuturor membrilor Muscle House Gym pentru fidelitate si incredere in noi ! Sunteti si veti fi mereu primii la rezultate cu Centrul Sportiv Nr. 1 – Muscle House Gym. “

Fara  concluzii si explicatii de prisos, tinem sa facem o declaratie : ” Dragi locuitori ai orasului Ialoveni, mandriti-va ca aveti un Centru de Fitness care functioneaza la nivel maxim cu un propietar, antrenor, prieten, expert si om cu o deosebita valoare la care pana si Chisinaul ravneste! Nu e o constatare recenta, e inca o dovada clara pentru noi ca datorita oamenilor motivati ca Dumitru se misca lucrurile in Moldova si pe zi ce trece avem oameni mai sanatosi, mai informati si mai frumosi!”

Pe parcursul acestor doi ani de activitate, Dumitru a fost cel care a realizat primul video motivational de bodybuilding din Republica Moldova, filmat chiar la Muscle Gym House :

 

 

Informatii detaliate despre Muscle Gym House, contactele si adresa le gasiti  aici .

Interviu exclusiv realizat cu Dumitru Sisianu – aici .

Pagina facebook Muscle Gym House – aici .