CONCURS: Be cool with XplodeGain !

Pentru ca de ceva timp vrem sa va multumim ca sunteti prietenii nostri, am decis sa facem un gest frumos si sa va oferim ocazia sa deveniti posesorii unui Tricou XplodeGain Nutrition. Asa ca, anuntam un Concurs, cu reguli simple .

Toti cei care saptamana aceasta vor face cumparaturi in magazinul nostru on-line si in shop-ul din Sector Rascani, bd. Moscovei 19, in incinta supermarket Fourchette, vor participa la o extragere - iar cel mai norocos, va castiga un Tricou, marca XplodeGain Nutrition

  • Conditii:

1) Cei care vor face comanda on-line rugam sa noteze in formular fiecare informatie ce contine numar de telefon, nume etc. Comanda se face direct de aici !

2) Cei care vor face cumparaturile in cadrul magazinului vor primi un formular din partea managerului, pe care va fi necesar sa-l completeze cu detaliile cerute. Pentru informatii aditionale, privind locatia magazinului, le gasiti aici .

3) Concursul dureaza o saptamana, de Luni 18.03.2013 pana Duminica 24.03.2013, asa ca sa reusiti sa ne vizitati.

4) Luni 25.03.2013 va fi anuntat castgatorul, va fi apelat de catre un manager (avet grija la telefoane) si va fi invitat in oficiu pentru a-si ridica premiul. 

5) Ideea concursului a pornit de la un articolul scris recent, detalii aici  !!! Asa ca, nu ezita si tu sa tragi o privire.

6) Noi stim un citat despre noroc - "Norocul? De cand alergi dupa el ti-l faceai singur !" - asa ca nu-ti pierde timpul ! :)

  • Detalii:

- Informatii telefonice: +37368065926

- Informatii skype: bodybuildingmoldova