(FOTO) Campionatul National De BodyBuilding si Fitness 2012 Moldova

Weekend incediar la Chișinău. Sute de pasionati ai culturismului si fitness-ului s-au adunat sambata in sala Palatului Culturii a Feroviarilor din Chișinau pentru a-i urmari si sustine pe sportivi in cadrul Campionatului National de Fitness, Bodyfitness, Bodybuilding clasic, junior si 75kg.

Competitia, care se desfasoara anual la Chișinau, reprezinta cel mai important eveniment de fitness si culturism din tara, fiind organizata de către IFBB Moldova, cu sprijinul Ministerului Sportului.

Concursul a debutat sîmbătă, cand a avut loc intrunirea pentru cantar si, mai apoi, sedinta tehnica. 

Mai tirziu, Body-Building.md a organizat expozitie cu accesorii si suplimentele NaturalPlus si Universal Nutrition.

Deschiderea oficiala, cu parada sportivilor,  la orele 18:00, urmand ca mai tarziu sa se desfasoare Muscle Maker Fitness Show si finala Campionatului National categoria Campion Absolut.

Cele mai multe medalii au plecat la Chisinau.

Nici sportivii de la Tiraspol si Balti nu au inselat asteptarile. S-au intors acasa cu medalii.

 

Body-Building.md a fost prezent la campionat in calitate de Sponsor, Promouter impreuna cu Studiterra.md (Travel Agency) am tinut pumnii participantilor, recompensand castigatorii cu suplimente nutritive si accesorii din gama Natural Plus. Pe durata celor doua zile de concurs, am stat de vorba cu castigatorii care ne-au impartasit impresiile lor despre eveniment si de la care am mai furat cateva secrete despre antrenament, diete si alte lucruri interesante pe care sa le impartasim cu voi.  Am surprins participantii, indeosebi castigatorii intr-o multime de poze, pe care le gasiti atat aici la galeria foto, cat si pe pagina noastra oficiala de Facebook.com/bodybuildingmoldova :)

Body-Building.md promite ca va acorda maximum suport in continuare pentru BodyBuilding,Fitness si Powerlifting.Pentru a deveni cele mai de valoare sporturi si cu un viitor frumos!

 

Downloadează aici toate imaginile.