Despre noi

 

“Nu suntem un “site de slabit'' – suntem cea mai sexy comunitate de fitness si bodybuilding din R. Moldova.  Pentru ca a fi Sexy inseamna a fi sanatos si a face sport,iar noi iti oferim o sursa informativa  cat mai calitativa si mai impartiala pentru ati atinge obiectivele.Suntem o echipa tanara, alcatuita din oameni profesionisti si vom avea grija sa iti punem la dispozitie toate secretele unei vieti perfecte.” 

 
 
Site-ul www.body-building.md a pornit de la o idee simpla de a te informa util despre fitness, bodybuilding, sport si sanatate! Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru o viata mai sanatoasa o alimentatie echilibrata si de ce nu un look capabil sa starneasca invidia oricui!
Daca esti aici inseamna ca esti pregatit sa-ti schimbi viata considerabil, modul cum mananci, cum te antrenezi si nu in ultimul rand cum arati!
De ce spun ,,sa-ti schimbi viata" pentru ca daca vrei rezultate considerabile si pe o perioada cat mai lunga de timp atunci sportul trebuie sa faca parte din viata ta, sa-l transformi intr-un stil de viata!
Trebuie stiut ca rezultatele nu vor aparea peste noapte, este nevoie de munca dar in final satisfactia va pune serios in balanta aceasta munca!
 
Comunitate de oameni pasionati de viata sanatoasa si fitness ia forma unui forum – ce va constituie o sursa pretioasa de informatii si experiente individuale puse in comun.  E ceva mult mai mult decat o carte. Va fi un univers informational pe care il vom crea impreuna si unde vom gasi raspunsul la orice intrebare.
Sectiunea suplimente – este un magazine on-line de suplimene nutritive, aparut ca o consecinta a faptului ca era nevoie pe piata noastra de o abordare noua,vasta si flexibila, de calitate la un pret corect.
 
Urmeaza sa cream instructori si concepte moderne in fitnessul de la noi. Am experimentat o gama foarte larga de substante si suplimente nutritive, diete, programe de antrenament si asta vom continua sa facem pentru a va oferi sfatul potrivit si a va pune la dispozitie experienta noastra. 
Pentru cei curiosi ii aducem la cunostinta ca : nu suntem culturisti, nici medici, nu avem la zi terminate facultati si masterate de sport, suntem doar un oameni pasionati de aceste domenii  si autodidacti din domeniul sportului si nutritiei. 
 
In Republica Moldova partea de prevenire a bolilor si nutritia sanatoasa sunt la un nivel josnic, avand in vedere ca in unele spitale nu sunt nici consumabile la camera de garda, pentru urgentele majore. In acest domeniu (viata sanatoasa) abordarea medicilor este foarte rigida, chiar daca au invatat dupa cursuri vechi de 40 de ani accepta foarte greu noul si nu sunt dispusi sa se perfectioneze. Pana la urma… daca am preveni bolile… nu ar mai fi nevoie de ei.
 
 Accesul la informative este exceptional in zilele noastre si nu se mai poarta faptul ca daca nu ai invatat la o anumita facultate si nu ai nici o specializare inseamna ca nu ai de spus ceva intr-un anumit domeniu.Studiul permanent, perseverenta, dorinta de nou iti ofera cheia succesului. Prin urmare, networking-ul este viitorul.
Suntem cei mai inteligenti? Suntem noi cei mai sexy? Tinem noi dieta perfecta? Irelevant. Competitia (daca vrei sa iti vezi viata ca pe o competitie) este doar cu noi insine.
 
Daca ai un articol si vrei sa-l publici pe acest site foloseste e-mail-ul de mai jos:
Daca ai o sala/club sau vrei sa iti promovezi serviciile (anternor personal) acest lucru se face  in sectiunea de sali/antrenori sau banner separat, dupa ce trimiti un articol similar cu cele prezente aici si ne inviti sa iti facem o vizita la un antrenament.
 
Body-Building.md SRL, activeaza in domeniul distributiei de suplimente nutritive pentru culturism si fitness sau oricare sport.Indiferent ca sunteti sala de forta/club sau magazin de suplimente sau doriti o colaborare cu noi.
Preturile practicate de noi sunt angro.
Pentru orice fel de intrebare, problema, sugestie sau nemultumire legata de produse
oferite de Body-Building.md, nu ezitati sa ne contactati!
 
Pe langa informatia gratuita oferita in aceste articole si pe forum, puteti beneficia si de urmatoarele servicii, contra cost:
Consultanta personalizata in nutritie si antrenament
Seminarii si workshop-uri de nutritie si mod de viata sanatos
Consultanta pentru achizitionarea de aparatura de fitness, managementul cluburilor de fitness si sanatate. 
 
 
 
                                                                                                      ''Echipa Body-Building.md''